annonse

– Skummelt å møte Alexander

Siste finpuss
Siste finpuss: Alexander Rybak og ungene tar en siste sjekk på det som skal skje. Nå er det alvor! (Foto: Dag Erlandsen)

HADSEL: Etter én dags øving med Alexander Rybak, var ungene fra kulturskolene i Hadsel og Vågan klare for publikum på Melbu. – Litt skummelt og masse gøy, sier 11-åringen Ingrid Mathisen Andorsen fra Kabelvåg.

  • Dag Erlandsen

Ti jenter mellom 7 og 13 år fra Hadsel og Vågan har den siste måneden øvd på det som skulle skje akkurat i kveld. Hele denne fredagen øvde de sammen med Trondheimsolistene og Alexander Rybak. I kveld var det premiere, trolig med en og annen liten mage full av sommerfugler. 

Men til den som måtte lure; dette gikk bare godt.

Heldig

– Her er Lofotens og Vesterålens talenter, som vi er så heldige å få spille sammen med i kveld, sa den velkjente Grand Prix-stjernen, og slo dermed an tonen for konserten.

For til tross for det helproffe kammerorkesteret og en minst like helproff frontfigur, var det bare trygghet og lave skuldre der oppe, noe som raskt spredte seg til publikum. Entertaineren Rybak har en sjelden evne  til å kombinere varme, humor, snert og beskjedenhet og dermed blir det bare glede rundt den norsk-russiske yndlingen.

Bare snill

– Hvorfor var dette skummelt, Ingrid?

– Fordi vi har sett han så mye på TV. Og da var det litt skummelt å møte han på ordentlig.

– Men Aleksander var ikke farlig, ikke i det hele tatt, han var bare snill!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse