annonse

Skytter-NNM i Bø i 2021

– Gleder oss
– Gleder oss: Leder i Bø skytterlag, Britt Elin Wangsbro Rabben (Foto: Mareno Leonhardsen)

Bø skytterlag har fått Skytter-NNM i 2021. Dette er klart etter kretstinget i Bodø.

Mareno Leonhardsen

Kretstinget i Bodø fordelte NNM-arrangementet de neste årene og på selve hundreårsjubileumet for nordnorsk mesterskap i skyting er det Vesterålen og Bø skytterlag som skal arrangere mesterskapet i 2021.
– Det er over 500 individuelle deltakere på årets NNM, som er et av de mest tekniske idrettsarrangement som arrangeres i Nord-Norge. Det konkurreres i flere disipliner på et NNM, som arrangeres som et miniatyr-landskytterstevne.Det skal kåres mestere i alle klasser i skogsløp m/skyting, feltskyting og baneskyting, samt en mester i hurtigøvelsene stang og felthurtigskyting, og i tillegg militært NNM.

All skyting foregår på elektroniske skiver, med live-resultater både på banen og på nett i samme sekund som skytteren avfyrer skuddene. Det er live rangerte resultater etterhvert som skytterne er ferdig med sin skyting, så her er det mye elektronikk som skal prate sammen og fungere de fire dagene mesterskapet varer.

Bø skytterlag satser på et kompakt mesterskap med alle øvelser på baneområdet i Sikan og vi gleder oss til å ønske Skytter-NordNorge velkommen tilbake til Vesterålen og Bø kommune, sier Bø skytterlag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse