annonse

Slapp med moderate skader fra kollisjon med bil

Ulykkesstedet
Ulykkesstedet: Ulykka skal ha skjedd ved avkjørselen fra Havnegata til hurtigrutekaia. (Foto: Hilde Jørgensen)
Ulykkesstedet
Ulykkesstedet: Ulykka skal ha skjedd i Havnegata, ved krysset til hurtigrutekaia på Sortland. (Foto: Statens Kartver (vår markering))

SORTLAND: 16-åringen som ble ført til sykehus i Bodø etter kollisjon med personbil, har sluppet med moderate skader, melder Nordlandssykehuset. Sykkelen ble totalskadd og brant opp.

Mareno Leonhardsen

Motorsykkelføreren er bevisst og ligger til observasjon. Vi vet ikke hvor lenge han blir liggende, sier kommunikasjonsdirektør Tor Einar Schøning i Nordlandssykehuset til Bladet Vesterålen mandag.

Kollisjonen skjedde like før midnatt, registrert hos politiet kl 23.51 søndag kveld,  Motorsykkelen tok fyr i kollisjonen, og ble helt utbrent. Bilføreren kom ikke til skade i kollisjonen, melder politiet.

– Motorsykkelen har kjørt i fronten på bilen i havneområdet, like ved hurtigrutekaia. Fører av motorsykkelen var våken og bevisst, og ble i starten ivaretatt av ambulansepersonell på stedet. Blant annet hadde han smerter i en fot, melder politiet til Bladet Vesterålen.

Det er særskilt fartsbegrensning i dette området.

Ulykkesstedet
Ulykkesstedet: Ulykka skal ha skjedd i Havnegata, ved krysset til hurtigrutekaia på Sortland. Foto: Statens Kartver (vår markering)

Slapp uskadd fra elg-kollisjon under utrykning

Politiet måtte kalle ut ekstra mannskaper lokalt til ulykkesstedet, da patruljen var i oppdrag på Andenes, og kom bare til Lanesskogen, like nord for Risøyhamn, før den under utrykninga mot Sortland krasjet i en elg, forteller operasjonsleder til Bladet Vesterålen.

– Ingen av tjenestemennene ble skadet, men bilen var ikke kjørbar etter smellen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse