annonse

Sliter du med å komme igang med julebaksten?

Grovt
Grovt: Flatbrød bakst hos Jorunn Dahl Brottøy (Foto: Tor Johannes Jensen)

Nå har du mulighet til å gå inn på nettet og finne ut alt du vil om julebakst.

  • Pressemelding

Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskapen om, og fremme forbruket av, korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukerne og andre målgrupper.

OBK har som mål å øke kunnskapen om hvor viktig sunne bakervarer og kornprodukter er i det daglige kostholdet. OBK forholder seg alltid til de til enhver tid gjeldende offentlige kostholdsråd.

Skal du nå igang med å bake sammen med barna dine eller du skal til bestemor for å lære å lage lefser, så kan du kanskje finne noen nyttige tips som du kan lære bort.

Her kan du hente noen tips til julebaksten

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.