annonse

Slo full brannalarm da en buss begynte å ryke inne i Tromsøysundtunnelen

Brann
Brann: Illustrasjonsbilde. (Foto: Arkiv)

En feil på en buss som gjorde at oljesøl ble oppvarmet og skapte røyk, førte til full brannutrykning fredag formiddag. Alle passasjerene kom seg raskt ut av bussen og tunnelen.

Sverre Idar Lakså

Det ble slått full brannalarm da det kom melding om brann i en buss inne i Tromsøysundtunnelen i Tromsø fredag formiddag, dette melder politiet i Troms på Twitter.

Tunnelen ble raskt stengt, og nødetatene rykket ut. Etter kort tid var passasjerene ute av bussen, og disse ble hentet av en annen buss og kjørt ut av tunnelen. 

Ei kort stund etterpå kom det melding om at det ikke var brann, men en feil på bussen som førte til røykutviklinga. Det var oljesøl som igjen ble oppvarmet som førte til røyken. 

Passasjerene ombord i bussen var skoleelever på vei til bygg- og anleggsmessa i Tromsø. Alle disse kom seg videre og til messa, melder politiet.

En person pustet inn noe av oljerøyken, og vedkommende er kjørt til legevakta.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse