annonse

Spill og bruktmarked

: Til helga arrangeres Barnas fabrikk. Der stiller blant annet Sortland sjakklubb. (Foto: Innsendt)

Du trenger ikke reise til Paris for å tilbringe en formiddag med å rusle mellom bruktbodene, slappe av på kafé eller spille et slag sjakk med en venn: Du kan dra til Sortland.

  • Pressemelding

Der er det til helga både Barnas fabrikk med spilldag og eventyrstund, og dessuten bruktmarked med mye forskjellig til salgs.

På Barnas fabrikk får vi besøk av Sortland sjakklubb. De spiller gjerne med deg, og rigger også opp slik at dere kan spille med hverandre. I biblioteket blir det FIFA-turnering for inntil 20 ivrige spillere.

Finn en ny favoritt

I tillegg setter vi opp masse andre spill så både store og små kan prøve ut forskjellige typer. Kanskje finner du en ny favoritt? Har du et spill du liker, og vil spille med noen andre, kan du gjerne ta det med.

For de minste blir det eventyrstund i biblioteket, og denne gangen er det barnebibliotekar Kirsten Opdan sin tur å lese høyt.

Rundt om i Kulturkaféen og i galleriet blir det bruktmarked i regi av Framtiden i våre hender Nord. Der kan du finne en skatt noen andre er blitt lei av eller har vokst fra. Målet med bruktmarkedet er å legge til rette for mer gjenbruk, så her er det ikke de høye prisene som gjelder. (Innsendt)annonse

annonse

annonse