annonse

Storseier og tabelltopp for Melbo

God kamp
God kamp: Spillende Melbo-trener Thomas Rønning kunne glede seg over tabelltopp igjen etter mye godt spill mot Skånland. (Foto: Per-Einar Johannessen)

HADSEL: Melbo er på tabelltopp igjen etter lørdagens sterke 0-4-seier borte mot Skånland.

Per-Einar Johannessen

Melbo tok ledelsen etter bare noen minutters spill ved spillende trener Thomas Rønning.

Torjus Nilsen Nikolaisen økte til 0-2 halvveis i førsteomgangen. Etter pause scoret Adrian Pedersen og Bendik Rasmussen.

Skuffet

- Både spillere, trenere og klubben var skuffet etter forrige kamp mot Stålbrott/Sortland 2. Da hadde vi bare en ting å gjøre; å løfte sammen igjen. Vi har levert ei god treningsuke og vi var på hugget fra start mot Skånland. Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen, og nå er vi der vi skal være. Nå skal spillerne få suge på karamellen til i morgen, sier Thomas Rønning.

Og det var en fullt fortjent seier etter en sterk kamp av Hadsel-laget.

- Vi kunne fort ha scoret flere mål, men alt i alt var resultatet greit, sier Rønning.

Toppkamp

Allerede onsdag blir det toppkamp på Havfisk stadion på Melbu. Da kommer tabelltoer Lofoten på besøk. Våroppgjøret mellom disse to lagene endte 3-3.

- Vi kommer ikke til å endre på spillet vårt. Vi har vår spillestil og prinsipper uansett hvem vi møter. Det vil handle mer om detaljer som blant annet intensitet og presshøyde, altså taktiske disposisjoner, sier Rønning.

Han håper og tror på mye publikum på toppkampen.

- På onsdag blir det fullt på Havfisk stadion, sier han.

Tett

Melbo topper 4. divisjon med 29 poeng etter 13 kamper. Rett bak følger Lofoten og Leknes, begge med 28 poeng. Deretter er det et sprang ned til Grovfjord og Skånland med 21 poeng, begge også med en kamp mer spilt.

- Det blir et rotterace om seriegullet denne sesongen, sier Thomas Rønning.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse