annonse

Strømmen tilbake etter brudd

Strømbrudd
Strømbrudd: (Illustrasjonsfoto) (Foto: Hilde Jørgensen)

SORTLAND: Strømmen er tilbake etter et kortvarig strømbrudd på strekninga fra Sortland – via Holmstaddalen, Frøskeland, Øksnes Vestbygd og til Jennskaret i Bø.

Mareno Leonhardsen

– Det er et relativt stort område. Nå er den kommet tilbake, rapporterer vakthavende i Vesterålskraft, som tidligere ikke hadde tid til å orientere strømkundene i travelheten med å rette problemet. 

– Det slo ut på jordfeil, men nå har vi lagt inn område for område uten at det har falt ut igjen, er meldinga fra kontrollsenteret seinere:

– Dette kan tyde på at det har vært en forbigående feil: fugl som har kommet borti linja, eller at fasene på ett eller annet vis har slått sammen. Det kan ha forskjellige årsaker, og er ikke godt å si. Vi er bare fornøyd med at strømmen er kommet tilbake.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse