annonse

Susann kan bli årets ambassadør i frukt og grønt

Susann Nordmo
Susann Nordmo: I fjor kom Susann på andreplass i NM i frukt og grønt. I år kan det bli førsteplass (Foto: Coop)

Susann Nordmo kan fredag 7. juni stikke av med prisen som årets frukt og grønt-ambassadør når Opplysningskontoret for frukt og grønt arrangerer NM i frukt og grønt.

  • Pressemelding

For 12. året på rad arrangerer Opplysningskontoret for frukt og grønt Norgesmesterskap i frukt og grønt dagligvare. Hver dagligvarekjede har fått nominere en kandidat hver til kåringen av Årets frukt- og grønt-ambassadør.

 

Coop Marked har nominert Susann Nordmo, som sier det er en stor ære å bli nominert.

- Dette er stor stas! Jeg ble veldig glad og stolt da jeg fikk beskjed om at jeg er nominert av Coop Marked. Det er en stor ære at de viser meg denne tilliten, sier Susann Nordmo, butikkleder i Coop Marked Dverberg.
- Ordentlig kvalitet, rent og god orden

Kriteriene for å bli nominert til prisen som årets ambassadør er at vedkommende gjør noe ekstra for at butikken og hele kjeden skal lykkes med å øke salget av frukt, bær og grønnsaker. En profesjonell jury skal kåre en vinner, og juryen ser på kreativitet, effektive tiltak som deles med andre og synlig vekst i kategorien.

- Jeg syns det er viktig at frukt- og grøntavdelingen holder ordentlig kvalitet, og at det er rent og god orden. Vi skal alltid ha de varene kundene etterspør, men også kunne friste med mer eksotisk frukt og grønt. Vi har en del eldre kunder, og jeg forsøker å utfordre de på å smake frukt og grønnsaker de ikke har smakt før. Da lager jeg til smaksprøver og fine eksponeringer. For eksempel er det mange som bare har smakt hermetisk ananas før. Da er det artig å skjære opp frisk ananas, slik at kundene får smake og kjøpe med seg en frukt de kanskje ikke vil prøvd ellers, sier Nordmo.

Veldig spent

Fredag blir det klart om det er Nordmo som vinner den høythengende prisen. Prisutdelingen foregår hos Helsedirektoratet i Oslo. - Jeg har dessverre ikke anledning til å være med i Oslo, men kommer nok til å følge med på internett hvem som vinner. Jeg er selvsagt veldig spent! Om det ikke er jeg som vinner, håper jeg at det blir en kollega fra Coop som stikker av med seieren, smiler Nordmo.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse