annonse

Synspunkt | Fiskekvoter og sentralisering

Fra skandale til tragedie
Fra skandale til tragedie: Flyttinga av maritime overvåkingsfly fra Andøya til Evenes – fra skandale til farse til tragedie, konstaterer Odd Arne Andreassen. (Foto: Arkiv)

Regjeringspartiene fortsetter sin sentraliseringsiver på alle plan i samfunnet. Alt skal bli «robust». At de ønsker å strukturere fiskeflåten for å skape «robusthet» i næringen, kommer ganske klart fram i måten de argumenterer på. Forslaget om strukturering av båter under 11 m føyer seg inn i regjeringens plan om «robusthet».

  • Leserbrev

Senterpartiet beskyldes av regjeringspartiene for å være populistisk og for å være motstander av endringer. Ja i denne og mange andre saker som griper inn og ødelegger levebrødet til folk utenfor ring 3 i Oslo er vi motstandere. Vi mener at det skal være mulig å ha et livsgrunnlag slik at vi kan leve og bo i hele landet.

Senterpartiet sier derfor Nei til strukturering av båter under 11 m. Senterpartiet sier derfor Ja til samfiske og Nei til regjeringens syn på at ordningen skal avvikles

Senterpartiet sier ja til sjarkfiske som er miljøvennlig og gir fangst av høy kvalitet som etterspørres i markedet.

Senterpartiet vil også jobbe for at sjarkfiskere skal få økte kvoter.

Odd Arne Andreassen

Regionleder for Senterpartiene i Vesterålen og 8. kandidat til fylkestingsvalget i Nordland

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse