annonse

Synspunkt | Hvem blir ordfører i Kvæfjord?

Rådhuset
Rådhuset: I Kvæfjord. (Foto: Arkiv)

Arbeiderpartiet og Senterpartiet i Kvæfjord har i inneværende periode hatt et utmerket samarbeid. Det felles politiske regnskapet fra de to partiene viser dette på en god måte. Jeg ble forbauselsen da jeg for noen dager siden hørte på NRK at Karin Eriksen fra Senterpartiet åpner for å samarbeide med høyrepartiene i Kvæfjord.

  • Leserbrev

Hva er det som plutselig har skjedd ettersom Senterpartiet nå vil vrake et samarbeid med Arbeiderpartiet som de selv har vært fornøyd med?

Jeg har snakket med mange som i likhet med meg lurer på hva som vil skje med ordførervalget dersom Senterpartiet gjør alvor av det de nå har uttalt.

Vi kan etter dette bare slå fast at en stemme til Senterpartiet ved dette valget like gjerne kan være en stemme til en ordfører fra felleslista Fremskrittspartiet/Høyre her i Kvæfjord.

Derfor håper jeg at de som ønsker at Torbjørn Larsen skal fortsette som ordfører gir sin stemme til Arbeiderpartiet.

Bruk stemmeretten.

GODT VALG!

Anne Marit Bygdnes

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse