annonse

– Teller ned til comeback

Madrugada 1999:
Madrugada 1999: F.v. Robert Burås (død), Jon Lauvland Pettersen, Sivert Høyem og Frode Jacobsen. (Foto: Thomas Hammarstrøm)

HADSEL: Madrugada gjør comeback – sannsynligvis.

Idar Ovesen

Det er Aftenposten som torsdag bringer nyheta om den forestående gjenforeninga av den legendariske gruppa fra Vesterålen.

– En klokke har begynt å telle ned på Madrugadas Facebook-side. Etter hva Aftenposten kjenner til, skal bandet gjenforenes neste år.

Ifølge avisa tyder «alt» på at bandet har funnet sammen igjen, etter en følelsesladet avslutningskonsert i Oslo Spektrum for snart ti år siden.

– Ingen kommentar

– Ingen kommentar, svarer både frontmann Sivert  Høyem og Arne Svare hos Stageway til spekulasjonene om gjenforening.

– Det mest oppsiktsvekkende med comebacket er at Madrugadas opprinnelige trommeslager skal være tilbake. Jon Lauvland Pettersen hoppet av rockesirkuset i 2002, etter bare to plateutgivelser.

– Ingen kommentar

– Ingen kommentar, sier Lauvland Pettersen til Aftenpostens opplysninger.

Til neste år er det 20 år siden Madrugada ga ut debutalbumet Industrial Silence, som føk rett til topps på VG-lista og lå på listen i nesten et helt år. Aftenposten vet at det skal markeres, og skriver at Madrugada skal ha holdt av Oslo Spektrum ei helg i februar.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse