annonse

Tur med «Brødrene» og vandring til Trollfjordhytta

Staselig skyss
Staselig skyss: Nordlandsjekta Brødrene sørger for skyss til Austpollen og henting i Trollfjorden. (Foto: Kristin Green Nicolaysen)

Vesterålen Turlag inviterer til vandring fra Sløverfjorden til Trollfjorden – med en lengre pause ved den nye Trollfjordhytta som er under bygging.

  • Pressemelding

Turen neste søndag starter med nordlandsjekta «Brødrene» som frakter deltakerne fra Melbu til Austpollen i Sløverfjorden. Herfra bærer det oppover Austpolldalen, og så videre langs Isvatnet fram mot Isvasshaugen (504 moh), med fantastisk utsikt mot Trollfjorden og Raftsundet.

I dette området ligger Trollfjordhytta, og her blir det en lengre pause. Den nye hytta som nå er under bygging skal besøkes. Etter besøk på hytta fortsetter turen ned til Trollfjorden.

– Vi kan også glede oss over at store deler av stien er kloppet og dermed lettere å ta seg fram på. Fra Trollfjorden tar vi jekta tilbake til Melbu gjennom Raftsundet, melder turlaget.

– Dette er en krevende tur, så deltakerne må være i bra form, ha gode fjellstøvler og bære en dagstursekk med utstyr for en dag i fjellet.

Båttur og vandring til sammen er beregnet å ta vel 10 timer, og da er et opphold ved Trollfjordhytta inkludert.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse