annonse

Ulykke med sementbil og personbil i Kåringen

Ulykke
Ulykke: Personbilen traff sementbilen ganske langt bak. (Foto: Svein Rist)

Inger Merete Elven

I 12-tida torsdag rykket blålysetatene ut til ei trafikkulykke på E10 i Kåringen i Lødingen. En sementbil og en personbil var involvert i ulykken, og det befant seg kun sjåfør i begge bilene.

– Personbilen var på vei ned fra Kåringen. Denne har fått sleng og havnet i autovernet på høyre side. Bilen har da slått tilbake og inn i bakenden på betongbilen som var på vei opp Kåringsbakken, forteller politibetjent Morten Andreassen til Bladet Vesterålen.

Sjåføren i personbilen er sendt til legevakt i Lødingen for sjekk. Politiet kunne ikke si noe mer om tilstanden til vedkommende. Ifølge folk fra brannvesenet som var på stedet, så det ut til at det gikk bra med sjåføren. 

I etterkant av ulykken hopet det seg opp med kø i begge retninger. Noe før klokka 13 ble trafikken sluppet forbi i det ene feltet, mens man venter på bergingsbil. Veien åpnet noe seinere for fri ferdsel på stedet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse