annonse

Valset over Ballstad, nå venter tøffere motstand for Sortland

Seier
Seier: Glade Sortland-spillere etter seieren i Ballstad. Til høsten blir det enda tøffere motstand i 2. divisjon. (Foto: Svein Hokland)

SORTLAND: Etter lørdagens 1-5 seier borte mot Ballstad, er Sortland-damene sikret plass i det gjeveste selskapet i 2. divisjon Hålogaland/Nordland.

Per-Einar Johannessen

- De to beste lagene i 2. divisjon avdeling Hålogaland får møte de to beste i avdeling Nordland til høsten. Etter seieren mot Ballstad er vi sikret en plass blant de to beste i Hålogalandsavdelingen, forteller Sortland-spilleren Julie Voktor Pedersen.

Kontroll

Etter sju ukers ferie rullet 2. divisjon avdeling Nordland igjen. Og Sortland kontrollerte mot Ballstad.

- Dette var en typisk første kamp etter ferien. Litt lite bevegelse og litt klabb og babb, men det kom seg utover i kampen. Og spesielt på slutten løp vi mer enn Ballstad. Også gledelig at vi vinner igjen på bortebane, det har vi bare klart en gang før denne sesongen, sier Pedersen.

I førsteomgangen scoret Lotte Hokland (0-1), Lise Olsen (0-2) og Julia Y. Solvoll (1-3) for Sortland. Etter pause økte Julie Voktor Pedersen til både 1-4 og 1-5.

Tøffe

Nå gleder Sortland seg til nye motstandere i september og oktober.

- Det blir jo bare tøffe kamper, men samtidig blir det artig å møte nye lag. Slik det ligger an til nå vil vi møte Mjølner, Innstrandens og Grand Bodø 2, sier Julie Voktor Pedersen.annonse

annonse

annonse