annonse

Variert 17. mai-matiné

17. mai matiné
17. mai matiné : Sortland musikkforening (Foto: Roger Vagle)
17. mai matiné
17. mai matiné : Kleivarevyen (Foto: Roger Vagle)
17. mai matiné
17. mai matiné : Russerevyen (Foto: Roger Vagle)
17. mai matiné
17. mai matiné : Shivago (Foto: Roger Vagle)
17. mai matiné
17. mai matiné : Kleiva-revyen (Foto: Roger Vagle)
17. mai matiné
17. mai matiné : Sortland Barnekor (Foto: Roger Vagle)

Sortland juniorkorps og Sortland musikkforening stod som arrangør av årets 17. mai matiné i Kulturfabrikken på Sortland.

Roger Vagle

Med seg på laget hadde de fått konferansier Terje Hjelle som både med humor, historie og lyrikk sydde sammen programmet.

Juniorkorpset startet med å spille «Norge i rødt, hvit og blått» Så kom programmet på rekke og rad. Sortland barnekor, Kleiva-revyen, Silje, Ulla og Jan Olav, Shivago, Russerevyen, før Sortland musikkforening avsluttet det hele.

– Vi skal være glad vi kan feire 17. mai, der man kan kle på seg finstasen, gå i tog, og ferie landets nasjonaldag. Det hadde ikke blitt det samme om vi skulle gjøre som andre nasjoner å vise fram militære muskler, sa Hjelle.

På storskjerm var det og videohilsninger fra både ordfører Tove Mette Bjørkmo og Tone Toften som begge fortalte om sine minner fra 17. mai da de selv var unger. Toften mintes godt dårlig vær da hun selv spilte i korps, og Bjørkmo, husker godt tilbake til da hun var sju år og hadde fått finklærne på og skulle danse folkedans på torget.

En variert og underholdene matiné ble en flott avslutning på nasjonaldagen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse