annonse

Veiutbedring ved Målneset starter opp igjen

Skilt
Skilt: Det gis god informasjon om hva som skjer på Målneset før man kommer dit. Her ved Gåra-krysset i Kvæfjord. Det røde krysset gjelder ventelig bare for ferietiden. (Foto: Atle Trondsen)
Veiutbedring
Veiutbedring: Arbeidet med å sikre veien ved Målneset er godt i gang. (Foto: Atle Trondsen)

  • Atle Trondsen

Veiutbedring på gang

Snart vil det bli atskillig tryggere å passere Målneset. For nå har Staten veivesen satt i gang med utbedring av den rasutsatte strekningen. Allerede 4. mai i år var de i gang med arbeidet. Arbeidet har gått sin gang til 28. juni, da det ble feriestopp. I dag, 22. juli starter arbeidet opp igjen. Ifølge Statens Vegvesens hjemmeside skal arbeidet pågå fram til den 1.oktober.

Trafikkrestriksjoner

Det er gitt god informasjon om hvordan bilistene skal forholde seg når de passerer gjennom anleggsstedet. Blant annet ved store skilt ved Bergseng bru i Harstad og ved Gåra-krysset i Kvæfjord. På skiltene opplyses det at veien stenges mellom kl. 07.00 og kl. 19.00, men slik at trafikken kan passere i ti minutter i timen, eksempelvis 0730 til 0740, 0830 til 0840 og så videre. I ferietiden har ikke disse restriksjonene vært aktuelle, men mandag 22. juli er det på´an igjen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse