annonse

– Vi vant på en dårlig dag

Presset på
Presset på: Sortland vant på en dårlig dag, ifølge Sortland-spiller Hanne Kaspersen. (Foto: Inger Merete Elven)

SORTLAND: Sortlands Hanne Kaspersen syntes oppgjøret mot Stokmarknes/Morild ble en ordentlig slitekamp. Selv om laget hennes vant komfortabelt 4-0.

Inger Merete Elven

Med 4-0 i lomma kan det tyde på grei skuring for Sortland-damene, som kjemper med Mjølner om seriemesterskapet i 2. divisjon. Men Hanne Kaspersen syntes kampen var langt fra enkel.

– Det blir en vanskelig kamp når det er så mye stopp. Vi følte ikke vi kom i flyten. Vi bruker for mye tid med ballen, og treffer ikke hverandre. Det blir mange feilpasninger og brudd, oppsummerer hun.

– Det blir fort tungt, men vi vinner på en dårlig dag, tilføyer Kaspersen.

Mjølner blir neste motstander for Sortland.

– Det blir en ordentlig toppkamp, og da må vi nok opp et par hakk i forhold til i dag, sier Kaspersen.

Sortland har ambisjoner om å vinne serien, også i år, og anser Mjølner for den vanskeligste motstanderen.

– Men det kommer til å bli tøft til høsten, når vi vil miste en del av spillerne, sier Hanne Kaspersen.

Trener for Stokmarknes/Morild, Jarle Ragnar Meløy, tar tapet med fatning:

– Det var en fortjent seier til Sortland. Det er litt bedre enn oss i alt. De vant jo serien i fjor, og vi er nyoppstartet. Vi er ikke samspilte slik Sortland er, men vi er tålmodig og driver utvikling.

– Mange av våre spillere har ikke erfaring fra dette nivået fra før, og da er det god læring å møte lag som Sortland og Mjølner, sier Meløy.

Stokmarknes/Morilds Liina Treimann Skagen ble skadet under kampen mot Sortland, og måtte fraktes til sykehuset i ambulanse i starten av 2. omgang.

– Det ser ut som det dreier seg om en alvorlig kneskade, sier Meløy.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse