Nyheter

Wenche ga ei stjerne til en kreftsyk

Wenche ga ei stjerne til en kreftsyk

Wenches historie har rørt mange etter at hun skrev til Kreftforeningen.

– Jeg sendte en julestjerne forrige jul. Jeg vet ikke til hvem det var eller hvor pasienten lå. Jeg vet heller ikke hvordan det gikk, men jeg håper du fikk glede av stjernen, at den ga håp, julestemning og glede i en vanskelig stund.

Wenche er fra Vesterålen og ønsker at mange skal gi en stjerne denne jula.

– Du vet ikke hvem jeg er, men jeg tenkte på deg i julen i fjor og jeg tenker på deg fortsatt.

– Vi har alle noen stjerner i våre liv. Min far, min mor, min bestemor, min bestefar og en av mine venninner var noen av mine. En etter en har de blitt slukket, så altfor tidlig. Savnet og sorgen blir aldri borte, men det kommer i bølger. Noen dager er det til å leve med. Andre dager rives sårene opp igjen. Juletiden ligger på en bølgetopp. Ingen tid i året dreier seg så sterkt om familie, og da er det ekstra sårt å mangle så mange.

– Om jeg da kan gjøre noe for deg som har mer enn nok med de daglige utfordringene, så får kanskje du litt mer energi til å kjempe din egen kamp og kanskje trenger ikke din familie se sin stjerne slukne?

Kreftforeningen har nå en stjerne-aksjon gående der alle kan gi en stjerne til et sykehus som sin støtte til kreftsaken - for at en stjerne fortsatt kan brenne.

– Jeg håper du er hjemme nå og at du henger opp en stjerne i ditt eget vindu. Og jeg håper mange vil bidra til å gi en stjerne til et sykehus i år.

God jul hilsen Wenche fra Vesterålen.