annonse

Årsfest for Øksil

: Det så ut til at det skulle bli en veldig lang tale til Hanne, Vårin og Peter, men den var bare skrevet på et veldig langt papir. En artig gest fra spillerne, som også delte ut rikelig med blomster og heder til sine trenere. (Foto: Trond K. Johansen)
: God klem til Peter Jakobsen for hans innsats for spillerne. (Foto: Trond K. Johansen)
: Kakebordet var betydelig og alle så ut til å nyte ettermiddagskaffen som Atle Hansen og flere serverte. (Foto: Trond K. Johansen)
: Det var stappfullt i salen av foreldre, besteforeldre, søsken og venner av spillerne. (Foto Trond K. Johansen) (Foto: )

ØKSNES: Det ble storfest nok en gang for Øksil da de samlet troppene til årsfest i Øksneshallen mandag.

  • Trond K. Johansen Trond@blv.no - 76110953

Det var helt fullt i festsalen til Øksil da de møttes til årsfest med taler, underholdning og mye god mat.

Øksil har hatt en flott sesong og avsluttet med stil for flere av de aldersbestemte lagene.

Trenerne ble derfor hyllet med tale og blomster. Både Vårin Lassesen, Peter Jakobsen og Hanne Steen fikk velfortjent ros fra sine respektive lag.

Øksil er i stor grad preget av en dugnadsånd av de sjeldne. Foreldre stiller opp og gjør sitt til for at spillerne skal få en best mulgi opplevelse både av selve sesongen og avslutningen.

– Vi gleder oss alltid til denne festen. Det er på mange måter høydepunktet for oss spillere, sier flere av dem til Bladet Vesterålen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.