annonse

Bråkebøttebaluba i vente

Kommer med barnesanger
Kommer med barnesanger: Silje Sirnes Winje (t.v.) og Maria Solheim. (Foto: Innsendt)

ØKSNES: Maria Solheim tar behovet for gode barnesanger alvorlig. Sammen med Silje Sirnes Winje er hun snart plateklar!

Idar Ovesen

I neste uke blir det «Bråkebøttebaluba» til tusen, da duoen kommer ut med ei samling sanger, nettopp under den noe «støyende» tittelen.

Maria Solheim fra Øksnes har som kjent en lang artistkarriere bak seg, med kritikerroste album i pop-sjangeren og med turneer i inn- og utland.

Silje Sirnes Winje var ansatt i NRK fra 2009-2018. Der var hun i flere år programleder for mange ulike satsninger på kanalen NRK Super. I 2018 valgte Winje å følge med barna over til YouTube, og ble dermed ansatt som innholdsansvarlig og programleder for den nye barne- og familiekanalen «Nordic Family», går det fram av et skriv vi har mottatt.

Maria og Silje satser på å skape en egen YouTube-kanal med barnemusikk, og slipper der en video hver uke fram mot jul med utgangspunkt i sangene fra den nye plata.

Innebakt i denne satsninga ligger også et savn over manglende satsninger på barnemusikk i etablerte kanaler. Derfor synes nok Maria og Silje det er på sin plass med litt brråkebøttebaluba!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse