annonse

Deler ut reiselivspris på Myre

1487253575698.jpg
Astrid Berthinussen, leder av Vesterålen reiseliv, ser fram til kåringen av årets reiselivsbedrift i Vesterålen. (Foto: Morten Berg-Hansen)
Visit_NN_Trond-9415_Cropped.jpg
Trond Øverås, direktør Nord-Norsk reiseliv. (Foto: LarsAndersen.no)

ØKSNES: Vesterålen reiseliv drar medlemmene til Øksnes og skreifestivalen, når prisen for årets reiselivsbedrift skal deles ut.

Morten Berg-Hansen

– Jeg håper at både skreifestivalen og skreien som sådan skal kunne trekke mange flere reisende til regionen. Skreifestivalen har potensial til å kunne bli et nytt VM i skreifiske, sier reiselivssjef Astrid Berthinussen til Bladet Vesterålen.

Med seg til Øksnes har hun fått både reiselivsdirektøren for Nord-Norge, Trond Øverås, og reiselivssjefen i Innovasjon Norge, Bente Bratland Holm.

– Øverås skal dele ut prisen for årets reiselivsbedrift i Vesterålen, og det er vi veldig glade for, sier Berthinussen.

Hun er også tilfreds med at nytilsatt reiselivssjef i Innovasjon Norge, øksnesværingen Bente Bratland Holm, tar turen.

– Hun kommer for å dele sine tanker om utviklingen av reiselivet i tiden som kommer. Hun har fått frie tøyler, og vi gleder oss til å høre hva hun har å fortelle.

Berthinussen sier det ikke er tilfeldig at medlemsmøtet fredag er lagt til Øksnes og Myre hotell.

– Skreifestivalen er en viktig grunn til det. Samtidig ønsker vi i Vesterålen reiseliv å komme oss nærmere medlemsbedriftene, slik at vi kan styrke dialogen mellom oss. Jeg tror også det er et viktig signal å vie oppmerksomhet til opplevelsene både skreifestivalen og skreien kan by på. Det er et potensial som er voldsomt, men som i liten grad er utnyttet av næringa. Jeg har tro på at skreien på sikt kan bli en vesentlig faktor for reiselivet i regionen, sier Berthinussen.annonse

annonse

annonse