annonse

– Har søkt heile uka

: Jørn Karlsen (Foto: )

ØKSNES: I helga ble det søkt både fra båt og på land, og denne uka har en katamaran med ROV skannet havbunnen øst for Børøya i søket etter savnede Truls Johansen, som forsvant på havet 15. juni.

Sverre Idar Lakså

Innsatsleder Jørn Karlsen i politiet sier det har vært søkt med ROV øst for Børøya siden mandag, og at dette søket mest sannsynlig vil være ferdig i løpet av onsdagen. Det er ikke gjort noen funn.

– Vi har hatt en plan for søkene i forrige uke og denne uka, og søket med ROV øst for Børøya er det foreløpig siste. Når dette søket er gjennomført vil vi ta ei vurdering sammen med operasjonssentralen i Bodø, og det vil mest sannsynlig ikke bli gjort noen nye søk før over helga, forteller Karlsen til Bladet Vesterålen.

Han sier at alle søkene meldes inn, og at det gjøres ei løpende vurdering rundt hvorvidt søket skal fortsette eller ikke.

– Dette avgjøres ikke av oss her i Vesterålen, og derfor planlegger som om vi skal lete videre, sier Karlsen.

Han sier at i påvente av nye ordrer om eventuelt fortsatt søk eller ikke, så går ikke politiet ut med nye planer for søk.

– Det kommer vi tilbake til når vi er klar, avslutter Karlsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse