annonse

Ligger an til raushetspris

: Andre Reinholdtsen (Foto: )

Andre Reinholdtsen fra Øksnes fikk Jobzones lokale raushetspris på 10.000 kr i april. Vinner han landsfinalen nå, blir det ti ganger mer til fortsatt leting etter Truls Johansen – 100.000 kr.

Mareno Leonhardsen

André ligger godt an til å gå til topps i raushetsaksjonen på nett. Oppslutninga har økt og minket og deretter økt igjen. Det tyder på at det mobiliseres blant tilhengere av både vår lokale Andre Reinholdtsen fra Øksnes og nærmeste konkurrent Line Borgersen i innsamlingsaksjonen Tumaini.

Det er ikke gitt hvem som får æren av hederen, for det er «close race»: Da Andre fredag hadde 33,15 prosent av innkomne stemmer, hadde Line 29,52. På tredjeplass lå fredag Lene Pedersen, som er kjent fra sin innsats i Iris-senteret, med 10,77 prosent av stemmene. Avstemminga går fram til mandag 3. juni kl 12.

Andre Reinholdtsen skal være foreslått for særlig innsats i leting etter savnede Truls Johansen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse