annonse

Ny direktør i Øksnes

1452238115680.jpg
Barry Olsen og Stian Reinholdtsen. (Foto: Innsendt)

ØKSNES: Stian Reinholdtsen er ansatt som administrerende direktør i Øksnes Entreprenør AS (ØE) fra 1. april 2016. Han overtar direktøransvaret etter Barry Olsen, som ønsker å gå inn i en mer operativ og prosjektorientert rolle i selskapet.

Øksnes Entreprenør AS har hatt en positiv utvikling gjennom flere år og ønsker nå å styrke den operative driften og få inn nytt lederskap som kan utvikle bedriften videre med nye øyne og nye ideer.

– Skal vi klare å ta steget videre og utvikle oss, så må vi tørre å gjøre de nødvendige grepene, sier Barry Olsen i en pressemelding.

Sterk bakgrunn

Stian Reinholdtsen har lang ledelse- og styreerfaring. Han har 12 års arbeidsbakgrunn fra bank- og finanssektoren, har vært daglig leder for Fiskeriparken AS og går nå fra stillingen som daglig leder i Cerpus AS i sju år.

– ØE er et tradisjonsrikt og velrenommert selskap i en spennende og utfordrende bransje. Selskapets historie, faglidenskapen, energien fra de ansatte og de verdigrunnlagene selskapet er tuftet på, er alle årsaker til at jeg velger å gjøre en overgang til både nytt selskap og ny bransje, sier påtroppende leder Stian Reinholdtsen.

– Barry Olsen med sin stab og ansatte, har etablert et bunnsolid grunnlag for videre utvikling av selskapet, noe jeg håper å kunne bidra til gjennom min ledelseskompetanse og filosofi, tilføyer han.

Menneskelige ressurser

– I Stian Reinholdtsen har vi fått en person som er glad i å jobbe med mennesker og de verdier det skaper for ØE. Det er disse verdier som skaper arbeid for ØE og gjør oss i stand til å få store prosjekter. Å ta vare på de menneskelige resursene vi har, er det mest verdifulle vi kan gjøre, sier Olsen.

– Med Stian om bord er ØE i enda bedre stand til å ivareta kundenes interesse i prosjektene våre. Med den teknologiske utviklingen verden har i dag, så vil Stians erfaring fra teknologibransjen også styrke oss enormt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse