annonse

Solskinnspop med Regnvær på Naustvikafestivalen

: Regnvær gjester Naustvikafestivalen i Øksnes med sin solskinnspop. (Pressefoto) (Foto: )

ØKSNES: Bodøbandet Regnvær spiller på Naustvikafestivalen i sommer.

  • (Pressemelding)

«De har potensialet for fremtidig dominans av strømmetjenesters norsk-på-norsk-lister», meldte musikkmagasinet Gaffa om Regnvær sist sommer. Siden den gang har det fengende pop-bandet fortsatt å imponere med stødige live-opptredener og gitt ut singelen Andrevalg som i samme magasin ble omtalt som et spennende frempek mot deres EP-slipp i 2019.

Med tanke på det Regnvær har utrettet i så ung alder er ikke sjansene små for at bodøværingene kan erobre mange flere hjerter fremover. Deres ærlige tekster er like melankolske som meditative og maler ungdommelig frem sterke følelser omkring tema som kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv som menneske.

I 2018 skrev for eksempel Gaffa-anmelder Geir Magne Staurland at musikken deres lyder som «bråmoden solskinnsmelankoli med store livskvaler under lupen, meget melodisk imponerende og med gnistrende sjarm». Bandet ble også plukket ut av OverOslo-festivalen til å spille på GNIST-festivalen i Oslo. Der var de 12 av 450 musikkprosjekter som ble valgt ut av en jury bestående av musikkjournalister, arrangører, musikere og plateselskaper i norsk musikkbransje.

Regnvær har allerede spilt på Trænafestivalen, Buktafestivalen, BAKgården og Bodøfestivalen, og etter en hel høst i studio slipper bandet en splitter ny EP i 2019.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse