annonse

– Turlaget må avlyse Tinden

1497880084237.jpg
Vesterålen Turlag legger Vestbygd-turen 1. juli utenom Tinden, etter at Frid Halmøy er utestengt. (Foto: Willy Vestå)
PFU

  • Pressemelding

Vesterålen Turlag, som har hatt Tinden på sommerprogrammet siden 1989, avlyser neste helgs besøk i det gamle fiskeværet.

– Stedets eneste innbygger, turlagets forteller og omviser Frid Halmøy, er utestengt fra hovedhuset der hun har bodd, forteller turleder Willy Vestå i ei pressemelding fra Vesterålen Turlag.

Tar Halmøy ut av Tinden  

Det er tidligere kjent at Stiftelsen Handelsstedet Tinden bestrider Halmøy-familiens rett til å bo i huset.

– Den årlige turen til Tinden og Skipnes har vært et høydepunkt for oss i Vesterålen Turlag. Vi er blitt varmt mottatt begge steder og har fått levende møter med vesterålsk kystkultur. Samarbeidet med familien Halmøy fortsetter, og både Frid Halmøy og Johannes Rørtveit vil stille opp som fortellere for oss når vi nå legger om programmet, sier Vestå.

– Vi skal besøke Skipnes som før, men i tillegg vil vi sette opp Vinje på programmet 1. juli – heimplassen til legendariske Anna fra Vinje, opplyser Vestå.

– Vi vil gi turdeltakerne en opplevelse de vil huske, lover turlederen.

Vil ha Halmøy inn i Tinden igjen  

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse