annonse

Andrine fra Sortland til Bodø: – Et sjeldent talent

1487240208391.jpg
Andrine Helen Andreassen har debutert for Bodø volley i 2. divisjon. (Foto: Tomm Hansen)
1487240211180.jpg
Sortlandjenta beskrives som et sjeldent talent. (Foto: Per-Einar Johannessen)

SORTLAND: 17-årige Andrine Helen Andreassen fra Sortland skal spille for Bodø Volleyballklubb resten av sesongen. Hun får dermed også med seg NM-sluttspillet for U19-lag i Molde 17.-19. mars.

  • Per-Einar Johannessen Sporten@blv.no

– Andrine er et sjeldent talent som vil styrke vårt 2. divisjonslag og U19-lag. Det er ikke helt avklart om hun har mulighet for å spille NM, men vi håper det går i orden, sier Bodø-trener Werner Skaue, som selv er fra Eidet i Bø i Vesterålen.

Ettersom Sortland ikke har damelag eller U19-lag, valgte den talentfulle volleyballspilleren å melde overgang til Bodø.

Hun debuterte for sin nye klubb sist helg i Øksneshallen. Bodø slo både Øksil og BK Tromsø med 3-0, mens det ble 2-3-tap for Tromsøstudentenes idrettslag (TSI).

– Andrine er kantspiller og med henne på plass har vi nå et lag som er sterkt i alle posisjoner. Neste kamper i 2. divisjon er i begynnelsen av mars i Bodø, sier Skaue.

– Satser Bodø på opprykk til 1. divisjon?

– Det må vi vurdere etter hvert. Vi ønsker å bygge stein for stein, og vi må være sikre på å ha en stor nok stall og ettervekst til å ta steget opp, sier Skaue.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse