annonse

– Artigere å kjøre sammen

: – Det er morsommere å kjøre sammen, mener Dan Jøran Ramstad i Vesterålen RC-klubb. (Foto: Innsendt)

  • Pressemelding

SORTLAND: Mange har en fjernstyrt bil, men det er sjelden flere kommer sammen for å kjøre på bane. Det vil Vesterålen RC-klubb gjøre noe med, og arrangerer derfor en sammenkomst for kjøring på oppmerket bane.

– Det konkurreres på mange nivåer i denne hobbyen, men vi kommer til å gjøre dette på enklest mulig vis, og legger ikke for mye i konkurranse-elementet. Først og fremst handler det om at folk kommer i lag og kjører med den bilen de har, sier Dan Jøran Ramstad i Vesterålen RC-klubb.

– Men sjølsagt regner vi med at det blir kappkjøring og konkurranse. Og kanskje viser det seg fort at det ikke er den raskeste bilen som vinner løpet. Å kjøre en bane krever mye ferdighet, og vi håper et slikt arrangement kan tenne interessen for litt organisert kjøring.

Klubben organiserer aktivitet innen mange ulike deler av fjernstyrt-hobbyen, og ønsker med dette arrangementet å henvende seg til barn og unge. (Pressemelding)

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse