annonse

Et steg nærmere hotell på Sortland

Hotelltegninger
Hotelltegninger: Slik kan fasaden bli seende ut. (Foto: Arkitektfirmaet Hamperokken AS)

SORTLAND: Formannskapet godkjente torsdag utbyggingsavtalen mellom Sortland kommune og utbygger av hotellet på tomta ved Kulturfabrikken, Hotelleiendom Nord AS.

Inger Merete Elven

I vedtaket slås det også fast at kommunens økonomiske forpliktelser videreføres og innarbeides ved behandling av kommende økonomiplaner.

Avtalen behandler i hovedsak tre forhold: ny pumpestasjon med tilhørende betongkummer og ledninger, fremføring av sprinklervann til hotellet og oppgradering av eksisterende ledningsnett i Havnegata og Vesterålsgata, samt oppgradering av Selnes renseanlegg. Dette medfører også noen kostnader for kommunen.

Begge parter er omforente om avtaleforslaget. Saken ble enstemmig vedtatt i formannskapet, og skal til endelig behandling i kommunestyret.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse