annonse

Fire til taekwondo-NM for første gang

Med leder
Med leder: Sortland Taekwon-Do klubb stiller med fire utøvere i NM om fjorten dager. Det er David Ra (f.v.), Linnea Vikane Andreassen, Kjell-Arne Finnesen (leder), Helena Solvoll og Isak Finnesen. (Foto: Privat)

SORTLAND: Taekwondo-klubben på Sortland stiller med fire utøvere i NM i Stavanger 8.-10. november, og alle er debutanter.

Per-Einar Johannessen

– Vi har mange i klubben som er på tur opp og frem. Det er artig at de nå også vil delta på de store konkurransene, sier Sortland-leder Kjell-Arne Finnesen.

Finnesen reiser selv ned til Stavanger som coach for Sortland-troppen som vil bestå av Helena Solvoll, David Ra, Isak Finnesen og Linnea Vikane Andreassen.

– Isak og David skal delta i mønster og spesialteknikk, mens Helena og Linnea skal delta i mønster, sparring og spesialteknikk, forteller Finnesen.

Han leder en klubb med rundt 200 aktive, og klubben er Norges største i forbundet den er medlem av.

– Vi har aktivitet i Bø, Øksnes, Andenes, Risøyhamn og Sortland, forteller Kjell-Arne Finnesen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse