annonse

– Flott plass å være

: Markus Ingebrigtsen, Martin L. Berthinussen, Oscar Berg, Luis Bolstrand og Lidvin Olsen var noen av ungdommen som fant veien til ungdomsfabrikkens arrangement på Kulturfabrikken på Sortland 16. mai. (Foto: Roger Vagle)
: Jeanette Mari Leiknes, sammen med Rikard og Andreas Jakobsen sto for grillingen. (Foto: Roger Vagle)

SORTLAND: På 16. mai holdt ungdomsfabrikken dørene åpne og inviterte ungdom på pølser, diskotek og konsert.

Roger Vagle

– Det er en flott plass å være på, forteller kompisene Markus Ingebrigtsen, Martin L. Berthinussen, Oscar Berg, Luis Bolstrand og Lidvin Olsen. Sammen en rekke andre ungdommer hadde de tatt turen innom Kulturfabrikkens rusfrie tilbud dagen før nasjonaldagen.

– Hadde ikke dette vært åpent hadde vi nok gått i gatene og ventet på at noe skulle skje. Her er det både mat å få, musikk å høre på og andre å prate med. Her er det lagt opp til mye, forteller guttene.

– Vi har vel kjøpt inn mat til 150 mennesker. Om vi får avsetning på alt er jeg ikke sikker på, men jeg håper mange kommer innom, forteller Rikard og Andreas Jakobsen, som sammen med Jeanette Mari Leiknes sto for grillingen av pølser.

Arrangøren hadde lagt opp til gratis kino, diskotek, forskjellige spill og lokale helter entret scenen utover kvelden.

– Vi håper jo at ungdommen setter pris på å ha en plass å være, og at mange stikker innom i stedet for å drive dank i gatene, forteller to blad Jakobsen, bak grillen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse