annonse

I rute med kveithaillet

1462620127619.jpg
I fjor kom Tore Pettersen (t.v) og Henrik Willumsen på land med denne kveita på 37 kilo. I år satser arrangørene på rekorddeltagelse, storfangst, og godt vær. (Foto: Bjørn Eide)

Årets utgave av fiskekonkurransen Kveithaillet er i god rute.

Det melder arrangørene i ei pressemelding.

– Helga 26. til 29. mai starter jakten på storkveita, melder de.

For sjette året på rad samles kveitefiskere fra hele Norden seg for å fiske kveite med stang. Tidligere år har den populære fiskekonkurransen blitt arrangert flere steder rundt om i Vesterålen. I år tar arrangørene konkurransen et steg videre, og legger Kveithaillet til Offersøy Feriesenter, i vakre Lødingen Vestbygd.

– Det er fortsatt ledige plasser, og fristen for påmelding er satt til 10. mai. Konkurransen er åpen for alle, enten du er erfaren, eller uerfaren med denne type stangfiske. Arrangørene vil gi nyttig info og tips om kveitefiske.

– Klarer du å slå rekorden fra 2011 på hele 103 kilo? utfordrer de.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.