annonse

Kan bli full storm i kveld

Lavtrykket kan treffe land fredag kveld eller natt til lørdag. (Illustrasjon
Lavtrykket kan treffe land fredag kveld eller natt til lørdag. (Illustrasjon: yr.no) (Foto: )

Morten Berg-Hansen

Meteorologisk institutt har endret varslet for det ventede polare lavtrykket som skal treffe land i løpet av fredag kveld eller natt til lørdag.

Tidligere var det meldt sterkest vind i Troms og Finnmark. Nå er det Vesterålen og Troms som ventes å bli hardest rammet.

For Vesterålen heter det i varselet følgende:

«Fredag kveld er det mulighet for at et polart lavtrykk kan treffe land. Det kan gi perioder med sterk vind av variabel retning. Den sterkeste vinden ventes å komme fra mellom vest og nordøst, med vindstyrke liten storm 22 til full storm 25 m/s. Det ventes også kraftige snøbyger. Vind og bygeaktivitet vil avta natt til lørdag.

Fra kl 21 i kveld heter det at faren øker, og at raske endringer i vindstyrke og retning kan inntreffe. Snø og snøfokk og vanskelige kjøreforhold. Lokalt økende skredfare. Noe trafikale forstyrrelser.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.annonse

annonse

annonse