annonse

– Nå får Sabeltann besøk

Navnet korrigert!
Navnet korrigert!: Fem år gamle Julie Eliassen vant reisegavekort på 5.000 kroner, og mottok premien sammen med bonusbestemor Hanne Kristiansen. (Foto: Roger Vagle)

SORTLAND: Fem år gamle Julie Eliassen fra Sortland fant alle bokstavene og satte det rette ordet sammen på fritidsmessa. Dermed vant hun et reisegavekort på 5.000 kroner.

Roger Vagle

Det var under årets fritidsmesse arrangøren hadde lagt ut bokstaver som de besøkende skulle finne. Når alle bokstavene var funnet skulle løsningsordet bli «ilag». Det klarte blant annet fem år gamle Julie, som har reisemålet klart.

– Jeg vil at vi skal dra til Kristiansand dyrepark. Der er det mye artig å se på. Så er Kaptein Sabeltann der og han vil jeg møte, forteller femåringen, som selv skrev på løsningsordet og navnet sitt på den utgitte svarlappen.

Utrolig artig

Det var bonusbestemor Hanne Kristiansen som tok med Julie på årets fritidsmesse, og hun angrer ikke på det valget.

– Jeg hadde henne til låns denne helga og vi tok turen innom. Det var Julie selv som startet jakten på bokstavene, og fant de tre første ganske fort. Den siste bokstaven måtte jeg hjelpe litt til med. Men ellers gjorde hun alt selv. Og det er utrolig artig at hun vant. Det var ikke i tankene våre da vi startet leitingen etter bokstaver, forteller Kristiansen.

Det var Marte Nyborg ved Biltrend som overrakte reisegavekortet til Eliassen og hun ønsket femåringen god tur til dyreparken.

– Artig å kunne dele ut et reisegavekort, spesielt når vinneren er så klar på hvor reisen skal gå, forteller Nyborg.
(Navnet er korrigert)

annonse