annonse

Nytt styre i sameforeninga

: Tina Aslaksen, Ingunn Reinsnes Moen og Laila Inga var blant deltakerne på årsmøtet i Vesterålen og omegn Sameforening. (Foto: Innsendt)

SORTLAND: Årsmøtet i Vesterålen og omegn sameforening ble holdt tirsdag 26. juni, på Strand skole, Sortland.

På grunn av liten kapasitet har foreningen dessverre hatt liten aktivitet de siste årene. Men det nye styret ønsker nå å styrke foreningen og øke aktiviteten i Vesterålen og omegn.

Også i Lofoten. Foreningen håper både gamle og nye medlemmer ønsker å bidra. Det vil bli et arrangert et medlemsmøte i Vesterålen til høsten hvor alle er velkommen, også støttemedlemmer. Vi har ingen krav til å være medlem i samemanntallet i foreningen.

Det nye styret består nå av medlemmer fra flere kommuner i Vesterålen. Birgit Karlsen Eira (Andenes), Laila Inga (Sortland), Maya Daljord (Sortland), Arild Inga (Sortland) og foreningens nye leder er Tina Aslaksen (Hadsel).

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse