annonse

Ønsker kontakt med andre mobbeofre

Kontaktsøkende:
Kontaktsøkende: William Rosenvinge sto fram på NRK med sin historie. Nå ønsker han kontakt med andre mobbeofre i Sortland. (Skjermdump fra NRK)

SORTLAND: William Rosenvinge, som har gått til sak mot Sortland kommune fordi han mener seg mobbet gjennom store deler av skolegangen uten at noen grep inn, ønsker at flere som har vært utsatt for det samme tar kontakt med ham.

Inger Merete Elven

Dette ønsker han helst skal skje før det oppsatte rettsmeklingsmøtet mellom ham og kommunen 15. januar, sier Rosenvinge til Bladet Vesterålen.

Som tidligere omtalt, er tvistesaken mellom Sortland kommune og William Rosenvinge berammet i Vesterålen tingrett 22. og 23. mai, samtidig som det er åpning for at partene kan bli enig om et forlik i meklingsmøtet 15. januar.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse