annonse

Prøvde krystallsenga

1486825640568.jpg
Annie Berg Pedersen prøver krystallsenga til Anne Margrethe Sandjord. (Foto: )
1486825643113.jpg
Merete Annie Elvaker holdt både foredrag og workshops. (Foto: )
Fra venstre
Fra venstre: Anita Brun, Siv Helen Arntsen og Stein Tore Windsrygg. (Foto: )

SORTLAND: I Samfunnssalen på Sortland er det alternativ behandling og selvutvikling som står i sentrum denne helga. Kreativ livsstilsmesse samler medium og healere på Sortland denne helga.

Sverre Idar Lakså

– Denne krystallsenga har jeg vært i Brasil og kjøpt, forteller Anne Margrethe Sandjord.

På hennes stand kunne publikum få renset opp i energiene i kroppen, ved hjelp av spesielle krystaller.

– Den ordner opp i ubalansene i kroppen. Krystallene kommer fra en spesiell gruve i Brasil, forteller Sandjord, som har kjøpt senga fra den verdensberømte healeren John of God.

En av de som prøvde å ligge i senga var Annie Berg Pedersen.

– Jeg synes healing og slike ting er veldig spennende, det er derfor jeg går på slike messer, sier Pedersen.

Kontakt med åndene

 Selv om det var mange stander som tilbød både håndverk og andre velværeartikler, så var det det spirituelle som stod i sentrum. Merete Annie Elvaker solgte sine to bøker om selvutvikling. Hun skulle også holde foredrag om John of God.

– Jeg reiste til Brasil og der traff jeg John of God. Han sa til meg at jeg skulle reise hjem og så frø i folk. Det resulterte i disse to bøkene, forteller Elvaker, som er bosatt på Bleik.

Hun skulle også holde workshop, der man kunne få kontakt med åndeverdenen.

– Å få kontakt med de åndelige er noe man må lære, sier Elvaker, som har hatt godt med besøk på sin stand, både fredag og lørdag.

Fargerikt håndverk

Torgunn Dahl har reist helt fra Kirkenes for å være med på messa. Hun solgte hjemmestrikkede votter og luer, men fargene er ikke tilfeldige.

– Alle har syv energipunkter i kroppen, og disse må være i balanse for at man skal ha det bra, sier Dahl, som legger til at det viktigste er at man føler seg bra.

Like ved hadde Nikolai Lundbakk stand. Han solgte kosttilskudd og hudpleieprodukter.

– Det er mye folk som kommer innom på disse messene, så det er en fin plass å selge produktene mine, sier Lundbakk.

Torgunn Dahl legger til at selv om Lundbakks produkter ikke har noe med det spirituelle å gjøre, så spiller de en rolle siden de får folk til å føle seg bedre.

– Alt henger sammen, og slike produkter spiller en stor rolle, sier Dahl.

Stresser ned

Anita Brun driver blant annet med automatskrift, og hadde nok å gjøre på messa. Hun fikk besøk av Siv Helen Arntsen og Stein Tore Windsrygg.

– Vi er her for å treffe Anita, men det er mye annet som er verdt å besøke, sier Arntsen.

Begge går på slike messer for å roe ned.

– Det er ikke noe jag her, så her kan man virkelig få vekk stressfaktorene som er ellers i samfunnet. Man får ro her, og det er så deilig, sier Arntsen.

Godt besøkt

Tone May Michelsen arrangerer slike messer flere steder i landet. Hun er godt fornøyd med antallet besøkende så langt.

– Vi har fått mange flinke utstillere, og tilbudet er variert. I tillegg til at det er mange fra området er det også utstillere fra andre deler av landet, og det gjør messa helt unik hver eneste gang, sier Michelsen.

Hun driver selv med tankefeltterapi, men å arrangere en slik messe gjør at hun ikke får tid til å drive med slikt selv denne helga. Da er det bra at Hallstein Hansen er på plass.

– Jeg er jo her hver tirsdag, men det er fremdeles mye folk innom min stand, så jeg er fornøyd, sier Hansen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse