annonse

Rolig padletur på Sigerfjorden

: Fra en tidligere tur på Sigerfjorden. (Foto: Marian Leonhardsen)

  • Innsendt

Vesterålen Turlag inviterer til rolig padletur og ettermiddagstur i egen kajakk på Sigerfjorden.

– Vi møtes på Dalsanden i Sigerfjorden og padler enten innover fjorden eller rundt Åserøya, litt avhengig av vær og vind, sier turleder Marian Leonhardsen.

– For å delta må du ha eget padleutstyr, egnet påkledning og kunne kameratredning, men du behøver ikke å ha allverdens erfaring. Dette blir en rolig, lavterskel kosetur – skulle det bli litt vind holder vi oss i skjermet farvann og legger inn litt øving på padleteknikk også, lover Marian.

Går turen til Åserøya blir det landstigning ved «10-på skjærposten». Turlederen vil også fortelle om 10-på skjær-aktiviteten, som per i dag teller cirka 50 poster.

Uansett turmål blir det tid til en matpause. Ettersom dette er en påmeldingstur med et begrenset antall deltakere, så meld deg på nå, oppfordrer Marian.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse