annonse

– Søk støtte til grendehusene

Søk midler:
Søk midler: Styreleder i Kulturfabrikken KF, Svein Robert Vestå oppfordrer grendelagene i kommunen til å søke om støtte til vedlikehold, større og mindre investeringer i grendehus. (Foto: Innsendt)

SORTLAND: I år skal styret i Kulturfabrikken fordele 200.000 kroner til større og mindre investeringer i grendehus i kommunen.

  • Pressemelding

– Søknadsfristen nærmer seg, så folk må hive seg rundt og søke, oppfordrer Svein Robert Vestå, styreleder i Kulturfabrikken KF.

– Styret skal fordele tilsammen 200.000,- kroner i tilskudd til vedlikehold og mindre investeringer til grendehus i kommunen. Vi viser til tidligere annonsering hvor søknadsfrist er 1. mai. I 2018 ble det fordelt 100.000, i 2017 og 2016 ble det fordelt 200.000 kroner per år. Disse midlene har stor betydning for bygdene.

Grendehusene er svært viktige samlingspunkt. Når man får gode lokaler generer det meir aktivitet og også større leieinntekter, sier Svein Robert Vestå i ei pressemelding.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse