annonse

Sortland-mann leder de Grønne

180413-bent-bakkanA
180413-bent-bakkanA: Bent Bakkan fra Sortland er ny leder for MdG i Nordland. (Foto: Hege Abrahamsen/Bris studio)

Bent Bakkan fra Sortland er ny leder for Miljøpartiet de Grønne i Nordland.

Tor Johannes Jensen

Bent Bakkan fra Sortland er nyvalgt leder i Miljøpartiet De Grønne i Nordland. Han overtar etter Bror Hansen fra Narvik.

Bakkan har tre år bak seg som styremedlem i MDG Nordland. Han representerer forøvrig De Grønne på fylkestinget, etter at han ved fylkesvalget i 2015 ble valgt til partiets første representant til Nordland fylkesting. På profesjonell side har han siden 2009 vært ansatt som regionleder i Ungt Entreprenørskap Nordland.

– Den viktigste oppgaven styret nå starter på, er å bygge en sterk organisasjon, slik at vi kan følge opp det gode 2015-valget. Målet er at mange flere i Nordland skal finne De Grønne blant listene i sin kommune, ved neste års valg. Jeg er glad for å ha fått med meg et meget godt sammensatt styre, både når det gjelder kompetanse, alder og geografisk spredning. Vi trenger et sterkt miljøparti i Nordland, og bretter nå opp ermene for alvor, sier Bakkan i ei pressemelding.

Det nye styret består videre av Toine C. Sannes, Kleo Delaveris, Christopher Hermansen, Thomas Johansen og Danielle Johanna Hansen. Vara er Sissel Aronsen, Harald Vøyle og Eva-Mari Rakhola.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.