annonse

Trist syn

Hull
Hull: Parkeringsplassen ved Lamarktunet på Sortland. (Foto: Innsendt)

Som daglig besøkende ved Lamarka Bo- og Rehabiliterringssenter er det hver eneste gang et et trist syn som møter meg når jeg skal sette fra meg bilen på den gruslagte parkeringsplassen, like utenfor hovedinngangen på institusjonen.

Helt fra snøen tinte bort, har det vært mange store og dype hull som både skjemmer og hemmer. Det er vanskelig å gå tørrskodd over, og kommer bilhjulene nedi der hullene er dypest, er det stor rissiko for at noe av understellet kan bli ødelagt.

Det skulle ikke være så kostbart eller så arbeidskrevende å få et billass grus slettet ut på denne plassen slik at besøkende på en grei måte kunne parkere der og gå over uten å bruke støvler. Jeg har tidligere skrevet til ordføreren og gjort henne oppmerksom på dette forholdet, men verken hun eller hennes politikere ser ut til å ha særlig interesse for at det som jeg kaller for en skam for Lamarktunet, kan bli ordnet.

Det skal sikkert plantes om ikke så lenge for å gjøre det pent utenfor huset, men parkeringsplassen med disse stygge og unødvendige hullene vil uansett skjemme ut helhetsintrykket både for beboere og besøkende.

Asbjørn Pettersen

annonse