annonse

Varmt i dag, kjøligere på nasjonaldagen

Forsommer
Forsommer: Ungene koser seg med vassing i Skolefjæra på Holmstad. (Foto: Ellen Andreassen)

Nyt onsdagen om du kan! Meteorologene lover varme før temperaturen faller på nasjonaldagen.

Tor Johannes Jensen

På Sortland vil det være sol og temperaturer opp mot 16 grader onsdag, slett ikke dårlig for en nordnorsk maidag, ifølge Yr. Kombinert med svak sønnavind vind på formiddagen, økende til lett bris, ligger det til rette for en fin dag. Værvarslet for Stokmarknes gir det samme bildet, og i Øksnes kan det være håp om varme opp til 17 grader. På Andenes vil det ifølge meteorologene være noe mer skyet onsdag. Her vil vinden også veksle mellom å komme fra øst og sør.

På nasjonaldagen 17. mai meldes det om lettskyet vær og lavere temperaturer for hele distriktet, fra fem grader om formiddagen og økende til ni. Også da skal det bare være svak vind og lett bris fra sør. Utpå ettermiddagen og mot kvelden kan det bli regn. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.