annonse

Vil bli flinke til å kildesortere

: Jennestad Montessoriskole fikk besøk av Reno-Vest denne uka. (Foto: Innsendt)

SORTLAND: Jennestad Montessoriskole skal bli grønn skole. Torsdag var Reno-Vest på besøk.

Fredrik Sørensen

Reno-Vest tok turen til skolen for å lære elevene sine om kildesortering og miljøgode handlinger.

– Alle elevene på skolen fikk lære om hva slags avfall som skal være i de grønne, røde og blå posene, samt i det vrengte handlenettet. Elevene fikk også se film om hva som skjer med de ulike posene i avfallsbeholderen når de skal videresorteres hos Reno-Vest, opplyser markeds- og informasjonsleder Torunn Anita Ulriksen i ei pressemelding.

Hun forteller at det var spennende å se eksempler på hva ting kan bli til når det sendes videre til materialgjenvinning, som notatblokk med omslag av bildekk, gjenvunnet papir, papp og glass.

– Elevene fikk med seg hjem fine gaver av resirkulert materiale, og det var nok mange foreldre som fikk hjem «miljøpoliti» som sjekket om de voksne er flinke med kildesorteringen, sier Ulriksen.

– Vi i Reno-Vest ønsker Jennestad Montessoriskole og alle elevene lykke til med det viktige miljøarbeidet de er i gang med, avslutter hun.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse