annonse

Alle pekte på Simen

Det er han
Det er han: Lagkameratene peker på Høkens tremålsscorer Simen Nilsen. (Foto: Idar Ovesen)

HADSEL: Simen Nilsen ble den store profilen da Høken gjestet Stålbrott på Sandnes.

Idar Ovesen

Det ble tre mål signert Høken-spilleren, og en 4-2-seier til bleikslaget på Sandnes.

Og det ble en kamp der Høken eide førsteomgangen, og ledet 3-0 ved halvtid. Stålbrott kom sterkt tilbake med to raske mål i starten av andre omgang, og et glissent heimepublikum fikk trua på at det kunne bli enda flere  å glede seg over. For sjanser fikk de blåhvite i massevis, mens Høken kom for sent på så og si hver eneste ball.

Tre raske fra Høken

Simen Nilsen ga Høken ledelsen etter knappe halvtimen med et skudd fra venstrekanten. Han doblet et par minutter senere, og jammen la ikke Buh Aden Hassan på til 3-0 ti minutt før pause.

Men fotball kan fort slå om, og det fikk begge lagene erfare etter pause. Stålbrott var på offensiven fra start, og raske Marius Eriksen nettet fire minutt ut i omgangen. Han var farlig nær nok et mål minuttet etter, og plutselig var det æksjn til tusen på det fine kunstgresset på Sandnes.

Mål, skudd i stanga, heading i tverrliggeren

Stemninga ble ikke mindre da Daniel Riibe-Stokland reduserte til 2-3 få minutt senere. Fem minutt senere har Stålbrott skudd i stanga, og minuttet etter så header Audun Solstrøm i tverrliggeren. Og presset fortsetter fra heimelaget. Men så går minuttene, og det er målene som teller i fotball, som kjent.

Høkens tomålsscorer Simen Nilsen er igjen på farta mot slutten av kampen, og har noen gode skuddforsøk. I kampens siste ordinære spilleminutt blir han framspilt av Preben Rasamanickam, og setter sitt tredje for kvelden – og Høkens fjerde.

Dommer Per Marcel Oelmann legger til fem minutt, men det ender 2-4 på Sandnes.

– Det var deilig å vinne denne kampen, sier Høken-trener Geir Olaf Malvik, som hadde det hett på sidelinja i andreomgangen.

– Hva skjedde, egentlig?

– Nei, hva skjedde egentlig i andre omgang? utbryter tremålsscorer Simen Nilsen til Bladet Vesterålen, lykkelig over sluttresultatet, og blir omfavnet av lagkameratene.

– Jeg fortalte spillerne å nullstille i pausen, men vi ble kanskje litt for gira, kommenterer Stålbrott-trener Frank Steinar Vangtun.

Spennende ble det iallfall på Sandnes i den fine, litt kjølige høstkvelden.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse