annonse

Åpnet med storseier

Feide overende
Feide overende: Lødingen feide over Landsås da klubbene møttes til seriekamp i Harstad lørdag. Ingve Kanstad tegnet seg for sju mål i oppgjøret. (Foto: Svein Rist (Arkivfoto))

LØDINGEN: Lødingen åpnet handballsesongen med storseier over Landsås. – Fint å se at de tingene vi har terpet på fungerer, sier trener Kjell-Hugo Pedersen.

Svein Rist

KAMPFAKTA

Handball 3. div. menn

Landsås–Lødingen: 13-35 (4-17)

Mål Lødingen: Markus Fossheim 12, Ingve Kanstad 7, Johnny Molander 7, Jonas Hegdahl 4, Christoffer Sagstad 3, Daniel Eik-Andresen 2.

Mestscorende Landsås: Benjamin Aas Hansen 4.

Utvisninger: Lødingen 5 x 2.

Rødt kort: Audun Røgeberg, Landsås og Jonas Hegdahl, Lødingen.

Dommere: Stig Erling Setså og Fredrik Johan Sletbakk.

Stort mer enn mellomfornøyd er imidlertid Pedersen ikke.

– Vi har ikke trent skikkelig sammen siden turneringen vi hadde i Lødingen i begynnelsen av september. Samspillet er i så måte langt fra optimalt, sier treneren.

– Mer enn nok til å feie Landsås av banen?

– Det er morsomt at Landsås er tilbake med lag i herreklassen. De vil nok trenge tid på å bygge et slagkraftig mannskap. For oss ble helgas kamp ei god treningsøkt. Det er fint å se at arbeidsoppgavene vi har terpet på under trening fungerte. Spesielt fornøyd er jeg med kontringsspillet, fremholder trener Kjell-Hugo Pedersen.

Tynn stall

Som omtalt i Bladet Vesterålen 5. september, har Lødingen en tynn stall. Spillere som er spredt over et stort geografisk område gjør det vanskelig å drille system, og jobbe med samhandling.

Mangel på spillere viste seg allerede under helgas kamp mot Landsås.

– Vi stilte med kun én spiller på benken. Flere spillere var på jobb, eller hadde andre avtaler. Dette er noe vi kommer til å føle på gjennom hele sesongen. Det er realiteten vi må forholde oss til, avrunder trener for Lødingens herrelag i handball Kjell-Hugo Pedersen.

Lødingen spiller første hjemmekamp lørdag 8. desember. Før det skal laget spille ny bortekamp. Denne gang mot erkerival Harstad. Dette oppgjøret er terminfestet til 1. desember.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse