annonse

Bekvem seier til Øksil

1011 ml1VolleyA_Cropped.jpg
Ragni Steen Knudsen gjorde en god jobb, da Øksil slo Kristiansand på deres hjemmebane lørdag. (fra arkiv) (Foto: Mareno Leonhardsen )

ØKSNES: Øksil slo Kristiansand 3-1 i en spennende volleyballkamp lørdag ettermiddag, med settsifrene 25-12: 29-31; 25-12 og 25-23.

Mareno Leonhardsen

Trener Hanne Steen sier til Bladet Vesterålen at resultatet er viktig for Øksil: 3-1 gir 3 poeng, mens 3-2 bare ville gitt 2 poeng, forklarer Steen.

Øksil og motstanderen Kristiansand står nå med like mange poeng. Kristiansand har spilt færre kamper, men Øksil har uansett gjort et viktig byks på tabellen, understreker Hanne Steen. – Det gir oss ei fin plassering. Det er artig.

– Etter første sett følte jeg at vi hadde kontroll på kampen, og trodde det skulle gå vår vei. Men Kristiansand kom tilbake. Servet godt, mens vi hadde fire feilserver i andre omgang – i motsetning til første, hvor vi ikke hadde noen. De fikk poeng og ledelse i et skikkelig jevnt sett. Som vi taper, sier Steen. Vi følte oss nok for sikre, og hadde slappet litt av.

– I tredje sett var vi veldig på stasjonen. Alt virket og vi begynner med veldig god serving. Mye er som i første sett, og settet ender også med samme sifre – i vår favør. Det skyldes nok at vi var forberedt på motstand.

Fjerde sett går mye som i andre sett. Men nå er vi bedre forberedt, og kjemper oss til seier i et spennende sett. Jeg har ikke ennå fått ned pulsen, sier Hanne Steen muntert.

– Jentene jobbet lojalt og hardt i forsvar uansett hvordan vi lå an. Jeg må nesten trekke fram Regni, som slår inn en del baller for oss, og tar en del poeng. Ingen vinner en kamp alene, og laget skal ha ros for godt feltforsvar og god jobbing. Men Ragni tok noen poeng, gjentar Hanne Steen.

– Og nå bærer det heim med første fly?

– Nei, det går ingen fly nordover i dag, så vi må bare bli her.

– Og feirer seieren, kanskje?

– Ja, vi feirer på vår måte.

– Og ser kanskje idrettsgallaen på tv?

– Kanskje, vi har jo noen kjentfolk der, sier Hanne Steen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.