annonse

- Beste plassering noensinne

God skyting
God skyting: Vesterålen kunne glede seg over 19. plass i samlagsskytingen under Landsskytterstevnet i Stjørdal. På bildet Tor-Erik Iversen (f.v.), Torfinn R. Johnsen, Lars Bakkejord-Johnsen og Erlend Burø Sæther. (Foto: Vesterålen skyttersamlag)

STJØRDAL: Vesterålen slo til med 19. plass i torsdagens samlagsskyting på banen for seniorer under Landsskytterstevnet (LS) i Stjørdal.

Per-Einar Johannessen

- Dette er den beste samlagsplasseringen seniorene har hatt i et LS noensinne, forteller Torfinn R. Johnsen, Bø-skytter og leder for Vesterålen skyttersamlag.

Johnsen var selv en av de fire skytterne på vesterålslaget. Han skjøt 94 poeng, det samme gjorde Tor-Erik Iversen (Sortland), mens Lars Bakkejord-Johnsen (Bø) endte på 96 poeng og Erlend Burø Sæther (Andenes) 100 poeng.

Sæther var bare en av åtte skyttere som klarte 100 poeng av 100 mulige. Totalt deltok det 44 lag og 176 skyttere i samlagskytingen for seniorer.

Hordaland skyttersamlag vant til slutt med 392 poeng, foran Fosen med 391 poeng og Oslo med 390 poeng. Vesterålen endte på 384 poeng.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse