annonse

Det blir skikarusell

SPORT: Onsdag blir det skikarusell på Sortland, med fine forhold for skigåing.

Inger Merete Elven

Det bekrefter leder i Sortland & omegn skiklubb, Torgeir Arntsen.

Etter å ha avventet signaler fra værgudene ble arrangøren hørt i helga.

– Vi er veldig, veldig fornøyd med at det kom snø som ikke engang var meldt. Det er også fint for de som trener å slippe å kjøre langt for å gå på snø. Og alle de andre som liker å gå på ski i lysløypa, sier Arntsen.

Det kjøres opp løyper i den vanlige skikarusell-traséen, med start og mål ved skibua i Vestmarka. Oppdateringer om eventuelle endringer underveis vil bli lagt på skiklubbens facebookside.

– Det er fortsatt marginalt med snø i løypene, så vi anmoder folk som går til fots om å gå ute til sida, slik at vi kan ha trasé både for skøyting og klassisk, sier Arntsen.

Han anmoder også de som bor nært om å bruke føttene til og fra skikarusellen, for å bidra til at parkeringa kan foregå i så greie former som mulig.

Ti renn skal avvikles de neste onsdagene. Man må delta i minst sju av rennene i skikarusellen for å få premie til slutt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse