annonse

Det holdt nesten for sortlandjentene i Tromsø

: Sortland handballklubbs jenter 15 tapte kvartfinalen mot Bravo under nyttårscupen i Tromsø i helgen. (Arkivfoto) (Foto: )

SORTLAND: Sortlands jenter 15-lag i handball kom langt under helgas nyttårsturnering i Tromsø.

Roger Vagle

– Vi hadde som mål å få med oss en pokal hjem, og det holdt nesten. Vi var bare to mål unna, forteller trener Elizabeth Von Leeuwen til Bladet Vesterålen.

Nyttårsturneringen i Tromsø har lag fra hele region nord med. Nordland, Troms og Finnmark er representert, og nivået er høyt.

– At vi klarer å spille oss frem til en kvartfinale er vi veldig godt fornøyd med. Vi spiller mot 15 andre lag, og selv om det ble den sure fjerdeplassen, kan vi ikke være misfornøyd med det, sier Von Leeuwen.

Sortland spilte seg fram til sluttspillet i Tromsø. Der møtte de først Alta som de slo 11-2. Så ble det tap mot Tromsø, og i kvartfinalen ble tap 4-6 mot Bravo.

– Laget stilte i 16-årsklassen, så det er en årgang opp for oss. Men jentene er positive og henger ikke med hodet. De gleder seg allerede til neste turnering. Vi er tross alt bare to mål unna å gå videre. Jentene jobber på videre, og neste gang satser vi på å gå hele veien til toppen, sier treneren.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse